Hoppa till innehåll
Nyhet
28 mars 2024

Grattis Årets initiativ 2023 – Bygglyftet

Garbo Dagen 2024 Arets Initiaiv 2023 Bygglyftet

GarBo och GarBos tekniska råd delar årligen ut utmärkelsen Årets initiativ. Priset går till initiativ som kommer ha stor betydelse för ökad kvalitet i byggbranschen. Årets initiativ 2023 tilldelas det nationella utvecklingsprogrammet Bygglyftet och programchef Kajsa Simu.

Motivering till vinsten:
Årets initiativ har som mål att ge företag inom bygg- och installationsbranschen kraft att verka och växa i en föränderlig värld. Detta genom att väsentligt stärka sina deltagares kompetens inom hållbarhet, digitala hjälpmedel och Lean Construction. Utmärkelsen Årets initiativ 2023 tilldelas det nationella utvecklingsprogrammet Bygglyftet och programchef Kajsa Simu, som målmedvetet och med obruten energi arbetat fram programmet och förankrat det i branschen. 

– Häng med på vår resa mot att bli världens bästa byggbransch, säger Kajsa Simu, programchef Bygglyftet. Det jag brinner för är att ge varje enskilt företag en förmåga att ständigt utvecklas och lära sig att lära nytt. Vi har sett kraften hos företag som jobbar med ständig utveckling och förbättring, och är övertygade om att vi kommer att kunna bidra kunskap och förmåga till det som krävs av byggsektorn i framtiden.

Stort grattis till Årets initiativ 2023!

På bild: Kajsa Simu tog emot priset på GarBo-dagen 2024

Fotograf: Linda Eliasson

Relaterade nyheter

 

Loading...
Grattis Årets nollfelsaktör 2023 – Trivselhus AB
Nyhet 27 mars 2024

Grattis Årets nollfelsaktör 2023 – Trivselhus AB

GarBo utser årligen Årets nollfelsaktör, som tilldelas det bolag som levererat flest hus som är helt utan anmärkning vid slutbesiktning. Årets nollfelsaktör 2023 är Trivselhus AB.
Grattis Årets småhus 2024, Årets initiativ, Årets branschsamarbete och Årets nollfelsaktör 2023!
Pressrelease 21 mars 2024

Grattis Årets småhus 2024, Årets initiativ, Årets branschsamarbete och Årets nollfelsaktör 2023!

På eventet GarBo-dagen 2024 utsågs Årets småhus 2024, Årets branschsamarbete, Årets initiativ och Årets nollfelsaktör 2023 ut. Utmärkelserna delas ut för att lyfta initiativ och aktörer som bidrar till en högre kvalitet i branschen, som en del i GarBos vision om att alla ska kunna bygga, bo och leva tryggt, både nu och i framtiden.