Hoppa till innehåll

Vårt besiktningsnätverk

GarBo har som mål att minska risken i boendet hos våra kunder och arbetar enbart med certifierade besiktningsmän som håller hög kvalitet och som erbjuder god service. Vi har ett rikstäckande nätverk för husbesiktning och andra tjänster. Vårt nätverk är viktigt för oss i vårt arbete att skapa trygghet i nybyggda bostäder och vid försäljning av fastighet för människor i hela Sverige.

Vårt nätverk av byg­gtekniska experter agerar oberoende och all­tid med fackmässig standard som riktmärke. Nätverket består av ett hundratal personer i hela landet som tillsammans deltar i utbildningar och tar del av information om de senaste trenderna inom bygg­skador och förebyggande arbete. Vårt nätverk består av viktiga representanter för GarBo som är delaktiga i vårt arbete att skapa goda kundupplevelser.

Vad får du?

När du anlitar någon från GarBos nätverk får du en noggrann och opartisk expert med dokumenterad erfarenhet av byggnadsteknik och god kännedom om vilka fel som kan uppstå i ett hus och vad som kan orsaka byggskador. Det finns många goda skäl att anlita någon ur GarBos nätverk i ditt byggprojekt. Gedigen erfarenhet, stort nätverk och specialistkunskap inom småhus är bara några av skälen.

Husbesiktning

I GarBos nätverk finns experter som som utför både entreprenadbesiktning, slutbesiktning och tvåårsbesiktning. 

Du bokar alltid via vår webbplats.

Här hittar du alla våra entreprenadbesiktningsmän

Läs mer och boka slutbesiktning

Läs mer och boka tvåårsbesiktning