Hoppa till innehåll

GarBo-dagen

GarBo-dagen är ett årligt event som har anordnats av GarBo i över 20 år. Eventet är för dig som arbetar med nyproduktion av bostäder, bygg- och anläggning, fastighetsutveckling, överlåtelser av bostäder, styrelsebildning för bostadsrätter, eller som helt enkelt har ett intresse för branschen. 

Vid ett tillfälle under året bjuder vi in våra kunder och samarbetspartners för att ta del av en dag fylld av kunskap och inspiration. Utöver att vi delar med oss av vår egen kunskap bjuder vi även in gäster som föreläser kring ett aktuellt tema för dagen. Vår målsättning är att alla som deltar ska få med sig kunskap hem som väcker tankar och idéer som går att applicera i det dagliga arbetet.

Med eventet vill vi också skapa en naturlig mötesplats för alla med en koppling till bygg- och fastighetsbranschen. Ett viktigt inslag på GarBo-dagen är att vi uppmärksammar initiativ som bidrar till en bättre kvalitet inom bygg-branschen. De återkommande initiativen är:

  • Årets Nollfelsaktör
  • Årets Branschsamarbete
  • Årets Initiativ
  • Årets småhus

Håll ögonen öppna för att få information om datum och detaljer för nästa års GarBo-dag. Det är ett tillfälle du inte vill missa, fyllt med spännande seminarier, möjligheter att nätverka och hylla branschens framstående insatser.

Har du några frågor om GarBo-dagen eller vill få utskick i samband med GarBos event? Kontakta gärna Projektledare Caroline Huss så berättar hon mer.

Caroline Huss

Caroline Huss

Projektledare Marknad & event