Hoppa till innehåll

Tack för i år!

Stort tack för i år till alla deltagare, talare och moderator som bidrog till att göra GarBo-dagen 2024 till en minnesvärd och givande dag! Missade du årets evenemang? Oroa dig inte - vi planerar redan för nästa GarBo-dag!

Håll ögonen öppna för att få information om datum och detaljer för nästa års GarBo-dag. Det är ett tillfälle du inte vill missa, fyllt med spännande seminarier, möjligheter att nätverka och hylla branschens framstående insatser.

Om GarBo-dagen 2024

GarBo-dagen är ett årligt återkommande event sedan 23 år tillbaka. Evenemanget är till för personer med intresse för frågor gällande exempelvis nyproduktion av bostäder, bygg- och anläggning, fastighetsutveckling eller överlåtelser av bostäder. På årets GarBo-dag med tema Framtid pratade interna och externa talare om ämnen som digitalisering, AI, klimatanpassning, kompetensutveckling, byggtrender, lagändringar och hållbart byggande. Årets evenemang ägde rum på Brygghuset i Stockholm med möjlighet att delta digitalt. Dagen avslutades med en inspirationsföreläsning med entreprenören och konstnären Mikael Genberg följt av prisutdelning och branschmingel.

På GarBo-dagen 2024 utsågs Årets småhus 2024, Årets branschsamarbete, Årets initiativ och Årets nollfelsaktör 2023 ut. Utmärkelserna delas ut för att lyfta initiativ och aktörer som bidrar till en högre kvalitet i branschen, som en del i GarBos vision om att alla ska kunna bygga, bo och leva tryggt, både nu och i framtiden. Läs mer om vinnarna här!

Klicka här för att bläddra igenom våra mingelbilder från GarBo-dagen 2024.

Har du några frågor om GarBo-dagen eller vill få utskick i samband med GarBos event? Kontakta gärna Projektledare Caroline Huss så berättar hon mer.

Caroline Huss

Caroline Huss

Projektledare Marknad & event