Hoppa till innehåll

Försäkringar & tjänster för hela ditt bostadsrättsprojekt

Jobbar du med att förverkliga andras husdrömmar? Låt oss på GarBo hjälpa dig att skapa ett säkert byggprojekt och trygghet för de som ska bo. Våra försäkringar och tjänster är särskilt anpassade för hela kedjan i ditt bostadsrättsprojekt. Vi erbjuder också kurser och rådgivning för att din nybildade bostadsrättsförening ska få en så bra start som möjligt. 

BRF Fullgörandeförsäkring

GarBos Bostadsrättspaket

GarBo är den enda aktören i Sverige som kan erbjuda ett paket av utbildning, tjänster och försäkringar för bostadsrättsprojekt. Genom att anlita GarBo får du en högkvalitativ och snabb service genom hela processen, något som i slutändan kommer spara er både tid och pengar.

GarBos Bostadsrättspaket

Granskning & Rådgivning Rund Bild

Rådgivning och kurser

Vi på GarBo har många års erfarenhet av trygga byggprojekt och kan erbjuda din nybildade bostadsrättsförening hjälp att ta fram kostnadskalkyl och ekonomisk plan. Du kan också anlita våra godkända intygsgivare eller boka en utbildning med en av våra bostadsrättsspecialister.

Ekonomisk plan och intygsgivning

Kurser nybildad bostadsrätt

BRF Förskottsgaranti (1)

Försäkringar

GarBo erbjuder flera olika försäkringar för ditt bostadsrättsprojekt som fungerar som garantier för förskott, insatser och fullgörande under entreprenadtid och garantitid. 

Nybyggnadsförsäkring för BRF

Förskottsgarantiförsäkring

Insatsgarantiförsäkring

Fullgörandeförsäkring

Köp & Sälj Hus Energideklaration

Tjänster

GarBo erbjuder flera olika besiktningar och tjänster för ditt bostadsrättsprojekt.

Ekonomisk plan för BRF

Garantibesiktning

Särskild besiktning

Energideklaration

Skyddsrumsbesiktning