Hoppa till innehåll
Pressrelease
19 april 2018

Upptäck Gar-Bos flexibla dolda fel-försäkring

Nyhet Gar Bo Dolda Fel Puffbild

Större valmöjligheter, ingen självrisk och en trygghet som följer med huset. Nu finns GarBos dolda fel-försäkring i tre olika varianter. Vilken passar dig?

Vårens stora nyhet från GarBo är en utveckling av den tioåriga dolda fel-försäkringen GarBo Dolda fel. Det nya erbjudandet är anpassat efter kundens behov, där en flexibel försäkringslösning varit viktig att få till.

– Vi har breddat vårt utbud för att erbjuda kunden större valmöjligheter. Med nya GarBo Dolda fel kan kunden själv välja omfattning och försäkringsbelopp. Vi erbjuder bland annat marknadens högsta försäkringsbelopp och möjlighet att försäkra riskkonstruktioner och besiktningsmissar, säger Erik Husén, produktansvarig GarBo Dolda fel.

Tre olika varianter

Försäkringen finns i varianterna Plus, Standard och Enkel. GarBo Dolda fel Standard och Enkel ger ett bra grundläggande skydd mot dolda fel, medan Plus även omfattar riskkonstruktioner och besiktningsmissar.

– Med GarBo Dolda fel Enkel kan vi nu erbjuda kunden att teckna försäkring även om fastigheten inte är besiktad, säger Erik Husén.

Försäkringsskyddet följer med huset

GarBos dolda fel-försäkring är en objektsförsäkring, vilket betyder att det är huset som är försäkrat. När huset säljs lämnas försäkringsskyddet över till den nya ägaren som, om fel upptäcks i huset, kan rikta skadeanspråk direkt till GarBo istället för att kontakta säljaren.

– Med vår dolda fel-försäkring kan säljaren släppa tankarna på det gamla huset och fokusera på sin nya bostad. Att köparen kan vända sig till GarBo med eventuella skadeanspråk innebär en trygghet för både köpare och säljare.

GarBo Dolda fel kan köpas separat  eller som en del av paketet Granskat hus, där även överlåtelsebesiktning ingår.

Läs mer om Gar-Bos dolda fel-försäkring

Läs mer om överlåtelsebesiktning