Hoppa till innehåll
Pressrelease
15 november 2023

Strategiskt samarbete mellan GarBo och Byggmesterforsikring AS i Norge

Bild BMF Garbo X (2)

GarBo inleder ännu ett strategiskt samarbete med Byggmesterforsikring AS, en betydande leverantör av försäkringar och garantier inom byggbranschen i Norge. Detta samarbete är en viktig del av GarBos tillväxtstrategi för att stärka sin närvaro i Norden. Samarbetet träder i kraft från och med 1 januari 2024.

– Samarbetet med Byggmesterforsikring AS är en spännande möjlighet för oss att utvidga våra produkter och stärka vår närvaro i Norden. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans för att erbjuda innovativa och skräddarsydda försäkringslösningar till den norska marknaden, säger Linnea Moberg, VD på GarBo.

Sedan 2020 har GarBo och Byggmesterforsikring AS haft ett samarbete för att leverera byggsäkerhetsgarantier på den norska marknaden, och i och med denna överenskommelse utökas samarbetet ytterligare.

– Genom att samarbeta med GarBo kommer vi att stärka vår förmåga att ge våra kunder ännu bättre produkter och tjänster. Detta utökade partnerskap är ett viktigt steg mot att skapa en starkare och tryggare försäkringsmiljö för byggbranschen i Norge, säger Kolbjørn Røstelien, VD för Byggmesterforsikring AS.

Om Byggmesterforsikring AS
Byggmesterforsikring AS, grundat 2003 och helägt av Byggmesterforbundet, har utvecklats till en betydande aktör inom byggbranschen i Norge och erbjuder försäkringar och garantier till en bred kundbas, inklusive medlemmar och icke-medlemmar i Byggmesterforbundet. Deras mål är att erbjuda de bästa försäkrings- och garantilösningarna för seriösa hantverksföretag.

För mer information, vänligen kontakta:
Ulrica Martinsdotter, Marknad- och kommunikationschef
Telefon: +46 72 146 77 67
E-post: ulrica.martinsdotter@gar-bo.se