Hoppa till innehåll
Pressrelease
8 maj 2020

Småhusdagen Live Event 2020

Smahusdagen 2020 Digitalt Beskuren

För fjärde året i rad arrangerar Gar-Bo eventet Småhusdagen. I rådande tid har vi alla fått ställa om, tänka nytt och event har flyttat ut i den digitala världen. Vi på Gar-Bo kan därför stolt presentera vårt första live event i samband med Småhusdagen 2020.

Eventet kommer att bestå av en digital programserie i tre delar med fokus på innovation, exklusivt för våra samarbetspartners i småhusbranschen. Vi kommer att kora vinnaren i Årets Småhus 2020, men även bjuda på spännande programinslag och paneldiskussioner. Genom programmen delar vi med oss av vår egen kunskap och kompetens, men bjuder också in externa gäster och fördjupar oss i aktuella ämnen för just småhusbranschen.

–  Det känns oerhört kul att få genomföra Småhusdagen på ett nytt sätt i år. För oss är det av största vikt och prioritet att återkoppla de kunskaper och erfarenheter vi samlar på oss i vårt arbete på Gar-Bo. Att genomföra dagen digitalt går helt i linje med vad vi vill stå för, nämligen hållbarhet, innovation och flexibilitet. Jag tror och hoppas att fler också har möjlighet att delta på detta sätt. Resan till dagen blir kort och enkel för alla, säger Linnea Moberg, vd på Gar-Bo.