Hoppa till innehåll
Pressrelease
1 oktober 2018

Mingel och möten på årets kunskapsdag hos Gar-Bo

Gar Bo Dagen 2018 2

Solceller, ett hållbart styrelsesätt, konkurser i byggbranschen och branden i Grenfell Tower. Det var några av ämnena som diskuterades på tjänste- och försäkringsbolaget Gar-Bos årliga event Gar-Bo-dagen.

För 17:e året i rad arrangerade Gar-Bo sin kunskapsdag för kunder, samarbetspartners och kollegor i bygg- och fastighetsbranschen. I år i ett nytt format där flera seminarier hölls parallellt på Gar-Bos kontor i Skanstull i Stockholm.

”Bred expertis”

Deltagarna fick själva välja vilka seminarier de ville delta i, från en analys av branden i Grenfell Tower i London med Brandskyddsföreningen till vanliga fel vid besiktning med besiktnings- och värderingsföretaget Densia. Flera av seminarierna hölls av Gar-Bos olika experter inom respektive specialistområden som konkurser i byggbranschen, solceller, provtryckning och hållbara BRF-styrelser.

– Jag är nöjd med programmet och är otroligt imponerad av den breda expertisen och kunskapen som vi på Gar-Bo kan bidra med till marknaden, säger Caroline Huss, projektledare för Gar-Bo-dagen.

Forum för kompetensutveckling

Gar-Bo-dagen arrangeras årligen med syftet att vara en inspirerande mötesplats där aktuella ämnen diskuteras och där Gar-Bo bidrar med sin kunskap. Det är också en plats där Gar-Bos medarbetare får samtala med branschmänniskor och ett forum för kompetensutväxling.

– Vi vill att både våra deltagare och medarbetare ska kliva ut genom dörren och känna att de har lärt sig något nytt, säger Caroline Huss.

Eventet avslutades med ett mingel där alla deltagare fick en chans att träffa varandra.

– Sammanfattningsvis blev det en väldigt lyckad eftermiddag och kväll. Vi hoppas att kunna vidareutveckla det här nya formatet nästa år, säger Caroline Huss.