Hoppa till innehåll
Pressrelease
1 december 2020

Ledarskap i fokus på årets Gar-Bo-dagar

Gar Bo Dagen Avsnitt Tva

Missade du avsnitt ett av Gar-Bo-dagen Live? På torsdag den 3:e december har du chansen igen. Då sänder Gar-Bo den andra och sista delen. Temat för årets Gar-Bo-dagar är ledarskap. I det kommande programmet kan du ta del av kunskaper och inspiration från inbjudna gäster och medarbetare på Gar-Bo.  

Syftet med Gar-Bo-dagen är att alla ska lära sig något

Under den första delen av Gar-Bo-dagen Live belystes och diskuterades ämnet ledarskap som är årets tema. I det första programmet fick vi ta del av inspirerande och kunskaps-givande inslag och gäster i studion. I del ett pratade vi om allt ifrån fysiskt ledarskap på plats på byggarbetsplatsen, till vikten av psykologisk säkerhet i ett team eller på en arbetsplats.

Under kommande program fortsätter vi att dela med oss av vår egen kunskap på Gar-Bo och vi bjuder även in ytterligare intressanta gäster. Vi kommer prata ledarskap och kvalitet i en intervju med Mikael Olsson, senast vd på Trivselhus. I studion gästas vi av Tove Dahlgren från Allbright. Vi kommer ha med oss Joakim Henriksson, vd för OBOS Sverige, på länk för att få ta del av hans syn på ledarskap.

I programmets senare del har vi även bjudit in Jonas Eriksson, en av våra mest erfarna fotbollsdomare, både på svensk och internationell nivå. Förutom att vara framgångsrik fotbollsdomare och affärsman har han också varit chef över Messi, Zlatan och Ronaldo.

– Vår målsättning är att alla ska få med sig något hem. Något som går att applicera direkt i det dagliga arbetet. Det hoppas vi att vi uppnår med årets version av Gar-Bo-dagen, säger Linnea Moberg, vd på Gar-Bo.

Viktiga initiativ för branschen

Under Gar-Bo-dagens inledande program uppmärksammades kvalitetshöjande initiativ för branschen. I del två kommer vi lyfta ytterligare initiativ som leder till en bättre kvalitet för att alla ska kunna bygga, bo och leva tryggt. För andra året i rad delar vi ut utmärkelsen Årets Nollfel till det husföretag som är bäst på att bygga hus som vid slutbesiktning levereras utan fel.

– Att utse årets nollfelsaktör är en årlig höjdpunkt där arbetet med driva ett systematiskt kvalitetsarbete får sin belöning, säger Anders Gistrand, försäljnings- och marknadschef på Gar-Bo.

Så passa på att ta del av program två av Gar-Bo-dagen Live den 3:e december kl.13.00-14.45.

Gå in och anmäl dig här!