Hoppa till innehåll
Nyhet
29 september 2020

Höstens utbildningar 2020

Utbildning 1 Low Low

Gar-Bo är Nordens ledande leverantör av byggrelaterade försäkringar och tjänster. Vi erbjuder bygg- och fastighetsbranschen försäkringar, besiktningar och specialisttjänster som tillsammans bidrar till ökad kunskap, en tryggare byggprocess och minskad ekonomisk risk.

För att dela med oss av den kunskap som vi fått genom att verka i branschen i över 30 år genomför vi löpande utbildningar och webbinarium exklusivt för våra kunder. Nedan följer de utbildningar och webbinarium som är inplanerade under hösten 2020; 

Auktoriserad trähussäljare 

På uppdrag av TMF Trähus arrangerar Gar-Bo en utbildning för auktoriserade trähussäljare. Utbildningen är till för att ni som medlemsföretag ska kunna säkerställa att era säljare har en hög kunskapsnivå om småhus och om säljarrollen. 

Vi erbjuder utbildningen digitalt via Teams och fysiskt på Gar-Bos huvudkontor på Ringvägen 100 i Stockholm.

  • Nästa utbildningstillfälle annonseras inom kort. 

Utbildningen hålls av: Lennarth Åstrand. Anmäl dig här!

 

Besiktningar och tjänster

Vi går igenom hur våra besiktningar genomförs och vilka andra tjänster vi kan erbjuda. Denna utbildning är framförallt intressant för byggledare, entreprenörer och eftermarknad. 

  • Vi håller ett webbinarium den 17 december mellan klockan 14.00-15.00

Webbinariet hålls av: Lars Fahlgren, Chef Entreprenadbesiktning. Anmäl dig här!

 

Försäkringar kopplat till husbygge 

Vi förklarar vilka försäkringar som ingår i huspärmen. Vi tydliggör vad syftet är med de olika försäkringarna och vilket kundvärde som finns. Vi berättar om det som du som hussäljare behöver veta för att ge mer information till husköparen.

Webbinariet hålls av: Anders Gistrand, Chef Försäljning & Marknad.

Kontakta Caroline Huss, Eventansvarig, för att boka seminarium. 

 

Bilda bostadsrätt   

I introduktionskursen Bilda bostadsrätt går vi grundligt igenom hur processen för bildandet av en bostadsrättsförening ser ut. Du får lära dig hur en kostnadskalkyl och en ekonomisk plan utformas och vad de fyller för funktion.

  • Vi håller ett webbinarium den 12 november mellan klockan 14.00-15.00

Webbinariumet hålls av: Max Stea, Bostadsrättsspecialist. Anmäl dig här!

 

Styrelsen och bostadsrättsföreningen 

Detta är en grundkurs som ger den första boendestyrelsen verktyg för att på ett ändamålsenligt sätt förvalta fastigheten och föreningens ekonomi. Kursen är ett värdefullt moment vid överlämning till den första boendestyrelsen. Målgrupp är den första boendestyrelsen.

Kontakta Caroline Huss, Eventansvarig, för att boka seminarium.