Hoppa till innehåll
Nyhet
12 juni 2019

Hon är ny marknadsansvarig på Gar-Bo

Vera Webb

Tydligt kundfokuserade lösningar och satsning på företagskunder. Det är två viktiga delar i Gar-Bos tillväxtagenda som nu får ytterligare kraft genom rekryteringen av marknadsansvarig Vera Lithell. 

Rekryteringen av ny marknadsansvarig är ett viktigt steg i vår satsning framåt. Vera Lithell kommer närmast från rollen project manager på WDW Creative. Vera kommer att ansvara för Gar-Bos kommunikation, och för arbetet med att ytterligare positionera bolaget som bygg- och fastighetsbranschens förstahands val.  

- Det känns väldigt roligt att få med Vera i laget. Hennes profil som grym projektledare med marknadsbakgrund kommer att tillföra mycket i det arbete vi har framför oss, säger Anders Gistrand, försäljning- och marknadschef på Gar-Bo Försäkring. 

Vera kommer tillsammans med teamet fortsätta utveckla Gar-Bos marknadsarbete. 

- Det känns oerhört kul att få börja min nya tjänst på Gar-Bo. Jag ser fram emot att stärka och befästa företaget som varumärke på marknaden och att tillsammans med kollegor och samarbetspartners hitta spännande och innovativa kommunikationsvägar som gör oss än mer konkurrenskraftiga, säger Vera Lithell. 

Vera Lithell börjar som marknadsansvarig på Gar-Bo den 27 juni 2019.