Hoppa till innehåll
Nyhet
16 september 2016

Gratis Husbyggarkväll i Örkelljunga

Asbo Hus Artikel

Vilken tomt ska jag välja? Hur ansöker jag om bygglov? Håller min budget? Gar-Bo Husbyggarskola, Örkelljunga kommun och Åsbo Hus bjuder in till en gratis informationskväll där du får hjälp med att ta itu med de krångligaste frågorna – ägna sig åt allt det roliga med att snart bli husägare!

Du är redan där. Står i det rymliga köket och lagar fredagsmiddag. Blickar ut över tomten från altanen en solig eftermiddag. Leker med tvååringen i det egna rummet.
Men innan allt det kan bli verklighet väntar beslutsångest, svåra överväganden, osäkerhet, oro, tjafs med sambon – och pirr i magen. För det är ju både läskigt och härligt! Och så ska det ju vara. Det är ju trots allt ett av ditt livs största projekt.

Under Husbyggarkvällen får du svar på nybörjarbyggarens vanligaste fråga "Vart börjar jag?" – och får ta del av de verktyg du som ska bygga nytt hus behöver för att ta dig framåt i processen på bästa sätt.

Under kvällen finns det också möjlighet att titta in i Åsbo Hus egen husfabrik.


Kvällens program

  • Planera ditt hus – arkitektur och placering
  • Bygglovsprocessen
  • Att bo i Örkelljunga – information från Örkelljunga kommun
  • Husbyggarskolan – idé, genomförande, ekonomi, regler, försäkringar och avtal

Med dig hem får du den värdefulla kurspärmen Husbyggarskolan som innehåller blanketter, mallar och praktiska checklistor som du kommer ha användning för från tomtköp till färdigt hus.

Anmälan


Kvällen kostar ingenting! Vi bjuder på kaffe och smörgås. Eftersom platserna är begränsade är anmälan bindande. Du anmäler dig på förhand genom att skicka namn, telefonnummer och mejladress till koordinator caroline.huss@gar-bo.se

Välkommen till den viktigaste kvällen i ditt husbyggarprojekt!

Datum: 27 september

Tid: 17.30-22.30

Plats: Åsbo Hus, Industrigatan 22, Örkelljunga

Pris: Gratis! (Ordinarie pris 995 :-)

 

Ställ gärna dina frågor om kursen i vårt Facebook-event!

Här kan du läsa mer om Husbyggarskolan