Hoppa till innehåll
Nyhet
10 december 2019

Gar-Bos julgåva bidrar till att skapa trygghet för barn i jul

Gar Bo Julgava 2019 Uppdaterad

Barn har rätt att fira jul i en trygg tillvaro, men det är inte en självklarhet för alla. Därför vill Gar-Bo vara med och stödja Bris i deras arbete för barnens rätt i samhället.

Gar-Bo strävar efter ett tryggt samhälle byggt för alla. Genom skräddarsydda försäkringar och utveckling av innovativa heltäckande försäkringslösningar kan vi på Gar-Bo bidra till tryggare möjligheter på bygg- och fastighetsmarknaden.

– Vår vision är ett samhälle där alla ska kunna bygga, bo och leva tryggt. Både nu och i framtiden. Därför är det extra viktigt för oss på Gar-Bo att bidra till att barn känner sig trygga även innanför husets fyra väggar, såväl på julafton som på årets alla andra dagar, säger Linnea Moberg, vd på Gar-Bo.

En tryggare jul för alla barn

Julförberedelserna är i full gång, men det finns många barn som har det extra svårt under jultider, som lever i otrygga hem och behöver söka stöd av någon utanför familjen. Att ha någon att prata med kan göra stor skillnad. Ett samtal med Bris kan rädda liv. Genom att stötta Bris med en julgåva kan Gar-Bo hjälpa till att göra julen ljusare och tryggare för alla barn.

Varje dag, även på julafton, hör barn av sig till Bris och berättar om våld, ensamhet och övergrepp. Vi på Gar-Bo är stolta över att vara med och ge fler barn möjlighet att berätta.

– Mitt uppdrag är att lyssna på varje unik historia. Jag önskar bara att vi kunde hjälpa alla, men trycket på oss kuratorer är väldigt stort. Med ert stöd kan vi räcka till för fler barn, säger Julia Seglert, Kurator Bris.