Hoppa till innehåll
Nyhet
20 februari 2020

Gar-Bo växlar upp sitt kundfokus

Micke Och Arvid Final

Tydligt kundfokuserade lösningar och satsning på företagskunder, det är två viktiga delar i Gar-Bos tillväxtagenda som nu får ytterligare kraft genom rekrytering av Arvid Leander och Michael Barklund.

I vår satsning framåt väljer vi bland annat att lägga fokus på digital verksamhets-utveckling. För detta har vi rekryterat Arvid Leander i rollen som verksamhetsutvecklare. Arvid kommer även att leda arbetet med IT- och processutveckling.

– Med bakgrund från en av Nordens större digitala managementkonsultbyråer kommer Arvid in med förändringsledningsperspektiv och projektledarerfarenhet. Det är oerhört värdefullt för vår kontinuerliga och allt mer digitala verksamhetsutveckling, som han kommer att ansvara för, säger Linnea Moberg, vd på Gar-Bo.

Arbetet för en hållbar utveckling, både ur ett ekologiskt och socialt perspektiv, fortsätter på Gar-Bo och även här kommer Arvid bidra med ett stort intresse och stor kunskap. Han kommer vara en del av den arbetsgrupp inom Gar-Bo som fokuserar på detta.

– Sedan dag ett har jag mötts av en framåtanda och en affärsglädje, som fyllt min tillvaro på Gar-Bo. Det finns fantastisk kompetens och ambition i organisationen som kan bidra till en tryggare och mer hållbar framtid. Jag vill vara med och bidra till att skapa digitala möjligheter för Gar-Bo, våra kunder och partners för att möjliggöra närmare samarbeten och kunskapsdelning. Från min tidigare konsultbakgrund så förstår jag värdet av effektiva processer och arbetssätt, som inkluderar fler perspektiv och minskar barriärer, vilket vi behöver i utvecklingen framåt, säger Arvid Leander, verksamhetsutvecklare på Gar-Bo.

Vi välkomnar även Michael Barklund till Gar-Bo, i rollen som tjänsteutvecklare och besiktningsman.

Michael Barklund har en hantverks- och entreprenörsbakgrund och har arbetat i byggbranschen i över 25 år. De senaste sju åren har han i första hand arbetat med överlåtelsebesiktningar och han kommer senast från en roll som besiktningsman på Eminenta besiktning

– Det ska bli otroligt roligt och spännande att få vara en del av Gar-Bos tillväxtresa framåt, och bidra till utvecklingen av Gar-Bos tjänster. Jag tar med mig min nyfikenhet och mitt driv, samt mitt byggtekniska kunnande och min erfarenhet som besiktningsman in i en organisation som är på stark tillväxt, säger Michael Barklund, tjänsteutvecklare och besiktningsman på Gar-Bo.

Michael kommer dels att utföra uppdrag gällande olika typer av besiktningar inom sitt kompetensområde, dels vara med och utveckla våra tjänster, arbeta med kvalitetssäkring av våra uppdrag och hjälpa till att etablera oss ytterligare inom AB/ABT besiktningar.

– Jag är oerhört glad att få en resurs som är så positiv, kunnig och villig att jobba med allt det som vi planerat inför 2020. Genom sin erfarenhet inom besiktningstjänster kan Michael stärka oss internt samt vara en resurs i arbetet framåt och utvecklingen av våra tjänster, säger Lars Fahlgren, Chef Entreprenadbesiktning på Gar-Bo.