Hoppa till innehåll
Nyhet
13 november 2020

Gar-Bo värvar ny medarbetare till skadeavdelningen

Nawid Low Webb

Hej Nawid! Du är ju ny på Gar-Bo, men kan du berätta lite mer om din bakgrund?

Jag är i grunden utbildad byggnadsingenjör och har jobbat i branschen i nästan fem år nu. Närmast kommer jag från Gjensidige, där jag hade en tjänst som byggskadereglerare i två år. Innan det bodde jag i Gävle under mina studier till byggnadsingenjör. Redan som liten visste jag dock att jag ville bli byggnadsingenjör, vilket gjorde valet kring utbildning enkelt redan på gymnasiet, där jag läste tekniklinjen med inriktning mot arkitektur. När jag sedan skulle vidareutbilda mig var valet självklart att jobba inom just byggbranschen och att då studera till byggnadsingenjör. Under sista året på utbildningen fick vi besök av ett försäkringsbolag som sökte studenter som var intresserade av att arbeta som skade-förebyggande. På så sätt fick jag upp ögonen för försäkringsbranschen, vilket jag är väldigt glad för idag då jag trivs väldigt bra!

Vad fick dig att söka till Gar-Bo?

Jag hade hört talas om Gar-Bo tidigare och när jag sedan såg annonsen som skade-reglerare tog jag reda på mer om Gar-Bo som företag. Det fick mig att vilja söka tjänsten och möjligheten att få vara en del av ett intressant företag under tillväxt. På den vägen är det.

Berätta lite mer om din roll på Gar-Bo?

Jag arbetar på skadeavdelningen som skadereglerare, med fokus på Dolda fel. Det är ett nytt område för mig vilket är väldigt lärorikt, men även väldigt kul då det handlar mycket om utredning och att kunna hjälpa kunderna, d.v.s. både köparen och säljaren i processen. I nästa steg ser jag också fram emot att arbeta med alla typer av skadeärenden. Att kunna reglera alla produkter som Gar-Bo erbjuder.

Inledningen på Gar-Bo har varit väldigt positiv med en introduktion som ger en överblick över hela organisationen. Ett koncept som gör att alla nyanställda får en tydlig bild av verksamheten, men även lär känna sina kollegor snabbare, och lättare kommer in i gemenskapen.

Vad gör dig till en bra skadereglerare?

Jag är en bra lyssnare som förstår kunden och vill alltid ge dom den bästa servicen. Jag tycker det är kul att utreda skador och ger gärna råd och tips på den bästa lösningen.

Vad hoppas du kunna bidra med hos Gar-Bo?

Jag tror och hoppas att jag kan bidra med min kompetens inom byggskador och på så sätt vara med och arbeta mot Gar-Bos mål och vision, där alla ska kunna bygga, bo och leva tryggt. Sen hoppas jag också kunna engagera mig i Gar-Bos hållbarhetsarbete, som jag anser är extra viktigt. Både miljömässigt och socialt.

Hur får du till workbalance?

Jag tycker att jag har en bra balans i livet när det kommer till jobb och fritid. Jag jobbar mina timmar och därefter lägger jag gärna min tid på att träna, laga mat och kolla på fotboll.

Vad gillar du att göra på fritiden?

Som jag nämnde tidigare är fotboll ett stort intresse. Både att kolla på fotboll, men även att spela själv. Vi är ett gäng kompisar på ca 20 personer som ses och spelar 1–2 dagar i veckan, vilket är superkul! Sen är jag ett stort fan av Manchester United och har även följt Hammarbys matcher sedan några år tillbaka. Det är en otroligt härlig känsla och gemenskap att kolla på fotboll tillsammans med vänner. Sen är det ju tyvärr lite tråkigt att det inte har varit möjligt att vara på plats under matcherna denna säsong. Men förhoppningsvis nästa! Utöver fotbollen hittar du mig på gymmet ett par dagar i veckan och ett annat intresse som ger mig inspiration är att läsa. En perfekt syssla på väg till och från jobbet!