Hoppa till innehåll
Pressrelease
13 december 2019

Gar-Bo & Byggmesterforsikring i nytt samarbete

Nyhet Samarbete 1 0

Gar-Bo och Byggmesterforsikring har inlett ett samarbete kring garantier och säkerheter för företagskunder i byggbranschen.

Liknande bakgrund och kultur

Byggmesterforsikring ägs och grundades av anrika Byggmesterforbundet, för att erbjuda förbundets medlemmar och andra kunder försäkringar och garantier. Gar-Bo har sedan det grundades av småhusbranschen för mer än 30 år sedan erbjudit försäkringar och tjänster för kunder på den svenska bygg- och fastighetsmarknaden.

– Vår gemensamma bakgrund från byggbranschen och liknande företagskultur gör att vi passar mycket bra tillsammans. Vi är mycket imponerade av Byggmesterforsikrings organisation och ledning som har byggt upp en fin verksamhet med en lojal kundbas. Både Byggmesterforsikring och Gar-Bo har en djup förståelse för våra företagskunders vardag och behov. Vi ser fram emot att hjälpa Byggmesterforsikring och dess kunder att fortsätta utvecklas på bygg och fastighetsmarknaden, samtidigt som det är roligt att kunna erbjuda våra svenska kunder som är verksamma i Norge en bra och lokal lösning för sina garantibehov, säger Linnea Moberg, VD för Gar-Bo.

– Vi ser med glädje fram emot det nya samarbetet med Gar-Bo och det värde det kommer ge våra kunder, säger Kolbjørn Røstelien, Daglig Leder för Byggmesterforsikring.

Växer på flera marknader

Samarbetet med Byggmesterforsikring i Norge är ett led i Gar-Bos strategi att växa på flera geografiska marknader inom sitt kärnkompetensområde. Under detta år har Gar-Bo också utökat sin verksamhet i Danmark och växt organiskt på marknaden.