Hoppa till innehåll
Pressrelease
20 november 2018

100 000 lyssningar på Husbyggarpodden

Husbyggarpodden 100 000

Från husdröm till drömhus. Så sammanfattas Gar-Bos podcast Husbyggarpodden som vägleder konsumenten genom den komplicerade byggprocessen. Nu har den populära podden lyssnats på 100 000 gånger.

– Om varje lyssnare har fått med sig ett tips eller ny kunskap har vi verkligen lyckats, säger Linnea Moberg, vd på Gar-Bo Försäkring.

Sedan Gar-Bo släppte podcasten Husbyggarpodden i början av året har många hittat till avsnitten som alla behandlar olika delar av byggprocessen. I tio avsnitt intervjuar programledaren och journalisten Julia Skott experter inom privatekonomi, byggteknik, besiktning, olika byggmaterial såväl som inredning och trädgårdsplanering.

Besvarar vanliga frågor

Podcasten består av totalt tio avsnitt som ska fungera som en bra översikt för privatpersoner som funderar eller planerar att bygga sitt eget hus, med hjälp av en husleverantörerna eller på egen hand.

– Vi pratar med många personer som står inför utmaningen att bygga ett hus eller är mitt i byggprocessen. Vår målsättning var att i podden fånga och förmedla svar på många av de vanligaste frågorna som vi får, säger Linnea Moberg och förtydligar att podden är ett komplement till allt annat du som husbyggare behöver lära dig.

Uppskattat av lyssnare

Hittills har Gar-Bo bara fått positiv respons från Husbyggarpoddens lyssnare.

– Vi har överlag fått väldigt fin och positiv feedback. Många tycker att podden har hjälpt dem i sina tankar och funderingar kring husbygge, säger Linnea Moberg.

Vad betyder 100 000 lyssningar?

– Det betyder mycket. Om varje lyssnare har fått med sig ett tips eller ny kunskap så har vi verkligen lyckats. Vi vill minimera eventuella orosmoln samt hjälpa till så mycket vi kan.

 

Till Husbyggarpodden