Hoppa till innehåll

Intresseanmälan besiktningman

Bygga Ut Besiktning

Är du också intresserad av att arbeta med oss på GarBo? Vi är alltid på jakt efter duktiga besiktningsmän, både inom entreprenad och överlåtelse!

Din profil

För att jobba som besiktningsman hos oss ser vi gärna att du har en eftergymnasial examen, gärna byggnadsingenjör eller motsvarande utbildning.

Vi vill att du har tidigare erfarenhet som besiktningsman, och det är meriterande om du är certifierad inom det besiktningsområde du arbetar inom. 

Utöver ovan har vi krav på goda kunskaper i svenska, B- körkort samt vana att jobba med digitala hjälpmedel så som smartphones/ läsplattor. För att passa i rollen som besiktningsman lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Då kundkontakten är central i rollen ser vi att du har lätt för att skapa långsiktiga relationer, är serviceinriktad och inger förtroende. Det är också viktigt att du har en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift för att kunderna på ett enkelt sätt ska kunna ta till sig din information. Du är van att arbeta självständigt och tycker om att ta egna beslut.

Vad kan vi erbjuda dig?

GarBo erbjuder dig en stimulerande arbetsplats på ett företag i tillväxt. Hos oss är dina tankar och idéer är värdefulla. Vi är i startgroparna med att utveckla digitala verktyg för våra besiktningar och här ser vi gärna att du tar en aktiv roll.

Vill du vara med på GarBos resa ser vi fram emot din intresseanmälan redan idag. CV och personligt brev skickar du till rekrytering@garbo.se

Publicerad den 5 augusti 2017