Hoppa till innehåll

GarBo söker besiktningsmän i Luleå

Köp & Sälj Hus Energideklaration

Är du intresserad av att arbeta med oss på GarBo? Vi har idag besiktningsmän i hela landet via partnerskap och franchise och behöver nu komplettera med fler besiktningsmän i Luleå-trakten. 

Din profil

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial examen, exempelvis byggnadsingenjör eller motsvarande utbildning.

Vi vill att du har tidigare erfarenhet som besiktningsman, och du är certifierad inom det besiktningsområde du arbetar inom. 

Utöver ovan har vi krav på goda kunskaper i svenska, B- körkort samt vana att jobba med digitala hjälpmedel så som smartphones/ läsplattor. 

För att passa i rollen som besiktningsman lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Då kundkontakten är central i rollen ser vi att du har lätt för att skapa långsiktiga relationer, är serviceinriktad och inger förtroende. Det är också viktigt att du har en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift för att kunderna på ett enkelt sätt ska kunna ta till sig din information. Du är van att arbeta självständigt och tycker om att ta egna beslut.

Vad kan vi erbjuda dig?

GarBo erbjuder dig en stimulerande arbetsplats på ett företag i tillväxt. Hos oss är dina tankar och idéer värdefulla. Vi utvecklar ständigt våra digitala verktyg för besiktningar och ser gärna att du tar en aktiv roll även i detta arbete.

För rätt person kan det även vara aktuellt med en franchise-lösning. 

Vill du vara med på GarBos resa ser vi fram emot din intresseanmälan redan idag. CV och personligt brev skickar du till rekrytering@garbo.se 

Har du frågor är du välkommen att kontakta Joakim Thulin på joakim.thulin@garbo.se

 

Publicerad den 16 januari 2024