Hoppa till innehåll
Nyhet
25 maj 2021

Möt Gar-Bos nya produktägare & underwriter

Cicki Linkedin

Hej Christina, du har ju hunnit arbeta här på Gar-Bo ett par månader nu, men det vore spännande att få veta lite mer om din bakgrund?

Självklart! Jag har sedan tidigare lång erfarenhet från branschen. En bidragande faktor till det är att jag har haft möjligheten att utvecklas inom olika roller. Mestadels har jag arbetat med företagsförsäkring i olika försäkringsbolag. Jag skulle säga att jag är en generalist och har bland annat haft roller som produktansvarig, produktutvecklare och underwriter. Senast kommer jag dock från förmedlingssidan, från Willis Towers Watson, där jag var produktägare för deras produkt ”Estate”.  När det gäller utbildning har jag samlat på mig en mängd olika försäkringsutbildningar under åren och utöver det har jag en beteendevetenskaplig utbildning.

Vad fick dig att söka till Gar-Bo?

Det var faktiskt en av mina nuvarande kollegor som väckte mitt intresse för tjänsten. Jag kände inte till Gar-Bo särskilt väl då, men hade förmånen att få veta mer om både tjänsten och företaget genom min kollega. Utifrån det kändes det spännande att få möjlighet att jobba i en mindre organisation med en stark tillväxtagenda. Så på den vägen är det.

Berätta lite om din roll på Gar-Bo?

I min roll på Gar-Bo är jag del av ett härligt team där jag arbetar som produktägare och underwriter. Hitintills har fokus varit på produktägarrelaterade frågor, som också kommer att vara mitt största fokusområde. Utöver det kommer jag även vara involverad i och arbeta med underwriting.

Vad gör dig till en bra produktägare och underwriter?

Jag tror att kombinationen av en bred kompetens inom försäkring, erfarenheten från liknande roller, samt en vilja att utveckla, förbättra och uppnå resultat är min styrka och det som gör mig till en bra produktägare/underwriter.

Vad hoppas du kunna bidra med hos Gar-Bo?

Många av de produkter som Gar-Bo tillhandahåller är nya för mig, vilket känns utmanande på ett positivt sätt. Jag går in för att lära mig så mycket som möjligt genom mina kompetenta kollegor. Till det kan jag tillföra kompentens från mina tidigare erfarenheter, som jag hoppas kan bidra till Gar-Bos fortsatta resa och vision. Det känns väldigt spännande och inspirerande.

Hur får du till workbalance?

Hur stimulerande och roligt det än är på jobbet är det viktigt för mig att ibland stänga av den delen helt och tänka på och göra andra saker. Det gör jag dels genom att ha en meningsfull fritid, dels genom planering och prioritering.

Vad gillar du att göra på fritiden?

Jag tycker väldigt mycket om att vara utomhus. Att promenera i vacker natur är något jag verkligen uppskattar, men även att komma ut på en löprunda. Jag brukar också gå på gym och hoppas komma i gång med det igen så småningom. Förutom det ligger yoga mig varmt om hjärtat och kultur i alla dess former. Ser verkligen fram emot att få gå på konsert igen. Sist men inte minst så reser jag gärna och spenderar tid med familj och vänner.

Var finner du inspiration?

Jag finner inspiration på min arbetsplats, i ett företag där alla medarbetare har olika typer av kompentens och egenskaper, men ändå jobbar mot samma riktning och mål.

Tack Christina, varmt välkommen till Gar-Bo!