Hoppa till innehåll

Kundservicemedarbetare

Garbo2024 5 Websize

Tycker du om att ge förstklassig service och därmed hjälpa andra? Trivs du som bäst i sociala sammanhang och har en god kommunikativ förmåga? 


GarBo är Sveriges ledande försäkringsbolag inom byggbranschen. Vi erbjuder en rad försäkrings- och garantilösningar som skapar säkrare byggprocesser och tryggare bostäder. GarBo grundades 1989 och har idag ett 50-tal anställda på huvudkontoret i Stockholm. Vår vision är att ”Alla ska kunna bygga, bo och leva tryggt. Både nu och i framtiden”.

Varje dag har vi på GarBo förmånen att få bidra med kunskap, goda råd och trygghet till människor som förverkligar sina husdrömmar. Vi har en tydlig tillväxtagenda för de kommande åren och söker nu en kundservicemedarbetare till vå kundservice. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. 

Om tjänsten:

I rollen som kundservicemedarbetare kommer du bli en del av GarBos kundservice-team. Dina arbetsuppgifter kommer främst vara att besvara telefon och mail samt hantera offerter och ställa ut försäkringar. Frågorna kommer variera stort och kommer från både privata- och företagskunder. Vanliga frågor som kommer in är exempelvis hur man tecknar en försäkring och var de hittar sina villkor. Du kommer även hantera offerter samt genomföra analyser för att kunna avgöra om kund är godkänd för en försäkring hos GarBo. Dessa analyser kan till exempel innehålla kreditupplysningar och annan bakgrundskontroll.

• Besvara frågor via mail och telefon
• Skicka offerter och ställa ut försäkringar
• Utföra bakgrundskontroller och analyser

Vem är du?

I rollen som kundservicemedarbetare pratar du med många kunder dagligen och du räds inte för att ta första steget till ett samtal. Därtill har du en god kommunikativ förmåga och är duktig på att uttrycka dig både i tal och skrift. Du trivs som bäst i sociala sammanhang och tycker om att prata med kunder och att ge förstklassig service. Du har lätt för att sätta dig in i andra personers perspektiv och skapar förtroende hos de du arbetar med. Du tar dig tid att lyssna på andra, överväger andras åsikter och är lätt att prata med. Vidare tar du stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter och kan jobba lika bra själv som i grupp.

• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
• Tidigare erfarenhet inom service / kundservice
• Meriterande med god datavana
• Meriterande med kunskaper inom bygg eller försäkringar

Låter detta som en tjänst för dig? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Praktisk information

Uppdragsgivare: GarBo
Start: Omgående
Omfattning: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Lön: Enligt överenskommelse
Placering: Centralt i Stockholm, Norrlandsgatan 15
Arbetstider: Kontorstider (08.00 - 16.30)

Ansökan:

GarBo erbjuder dig en stimulerande arbetsplats på ett företag i tillväxt. Hos oss är dina tankar och idéer värdefulla. Vill du vara med på GarBos resa ser vi fram emot din ansökan redan idag. CV och personligt brev skickar du till christina.sjostrand@garbo.se

Vid frågor eller funderingar kontakta Christina Sjöstrand på christina.sjostrand@garbo.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den 18 april 2024